Pomidorki koktajlowe z pesto i parmezanem


Bardzo prosta a jednocześnie ciekawa przekąska na imprezę – pomidorki koktajlowe z bazyliowym pesto i parmezanem. Polecam, bo dobre 🙂

pomidorki

Składniki:

  • 1 opakowanie pomidorków koktajlowych
  • kilka łyżek zielonego pesto (ja używa gotowego 🙂 )
  • kilka łyżek startego parmezanu do posypania

Pomidorki umyć i poprzekrawać na pół. Ułożyć na talerzu środkiem do góry.

Pomidorki posmarować z wierzchu pesto i posypać startym parmezanem.

pomidorki2

Smacznego 🙂

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s